Coronavirus: BioGem ApS fortsætter driften
Foto: 123rf

Coronavirus: BioGem ApS fortsætter driften

Pga. udbruddet af coronavirus har BioGem ApS taget sine forholdsregler for at sikre sig og forhindre smitten i at sprede sig unødigt. Virksomheden fortsætter driften indenfor normal arbejdstid.

BioGem forbliver i drift under virusudbruddet af SARS-CoV-2, også kendt som coronavirus. For at øge sikkerheden for vores personale og vores omgivelser og for at hjælpe med at begrænse COVID-19-sygdommen har virksomheden taget sin forholdsregler. 

WHO annoncerede den internationale sundhedskrise den 30. januar 2020, og BioGem ApS har – som et selskab med teammedlemmer og operationer i flere europæiske lande – siden diskuteret mulige krisestrategier i samarbejde med eksterne eksperter og fortsat med at revurdere situationen for på den måde at kunne reagere med kort varsel af hensyn til vores medarbejdere, kunder og leverandører. 

Foranstaltninger sikrer BioGem normal drift

Som i mange andre europæiske virksomheder arbejder vores ansatte på kontorer fra deres hjem, og personlig kontakt er reduceret til et absolut minimum. Dette trådte allerede i kraft for mere end en uge siden for hele organisationen. 

Forretningskritiske processer er allerede digitaliseret, herunder kommunikationskanaler og databehandling. Med disse foranstaltninger er BioGem fortsat fuld til rådighed og i stand til at have kontakt med alle partnere, producenter, leverandører og kunder. 

BioGem ApS understreger, at disse foranstaltninger sikrer vedligeholdelse af drift og rådgivning til vores kunder. Du kan som altid kontakte os på vores sædvanlige kommunikationsplatforme. Se kontaktoplysningerne på vores kontaktside. 

BioGem overholder alle nationale myndigheders regler og instruktioner fuldt ud

BioGem-teamet består af medarbejdere, der bor i tre forskellige lande. Der er oprettet et internt organ hos BioGem, som fortsat følger relevante udtalelser og instruktioner fra hver af de nationale myndigheder og rapporterer jævnligt til virksomhedsledelsen, når situationen udvikler sig. 

Alle møder med personlig kontakt og rejseaktiviteter annulleres indtil videre. Vi anbefaler alle kunder, partnere, producenter og tjenesteudbydere at bruge de digitale kommunikationskanaler og platforme, som vi er tilgængelige på indenfor normal arbejdstid og derudover efter anmodning. 

Pas på jer selv og andre

Vi opfordrer alle til at tage de nødvendige forholdsregler under denne krise af hensyn til de nødlidende og sårbare over for sygdommen. For dem af jer, der selv er påvirket af infektion eller blandt jeres nærmeste, ønsker vi jer en god og hurtig bedring.