Om BioGem

Baggrund

BioGem ApS er et datterselskab hos Fremsyn Holding ApS, som beskæftiger sig med adskillige aktiviteter i form af blandt andet forretningsudvikling og rådgivning inden for energi, infrastruktur og transport. Med en aktiv rolle i biogasbranchen siden 2015 ydede BioGem oprindeligt services for større og uafhængige biogasproducenter, heriblandt drifts- og produktionsoptimering til stor glæde for biogasanlæggene i Danmark.

I 2019 udviklede virksomheden sig til en pålidelig leverandør af biometan til professionelle, heriblandt organisering af indkøbsoptimering – alt i overensstemmelse med grønne certifikatordninger til dokumentation for den højeste kvalitet af biometan. Udover Danmark er målsætningen udvidet til at inkludere bl.a. Sverige, Tyskland og Schweiz.


Vores mål

Den fornemmeste opgave for BioGem er at promovere og udvide kendskabet til biometan. Vi tror på en fossilfri fremtid, hvor industrien og husholdninger har erstattet alle fossile energikilder fra undergrunden med bæredygtigt og grønt producerede alternativer.


Team & Virksomhed

BioGem består af unge, veluddannede og motiverede medarbejdere. Med kontor på DTU’s campus i Lyngby er vi omringet af skarpe hjerne og specialister til fremtidens løsninger.

BioGem-teamet 2020

Knud Boesgaard
Direktør
Kontor: Lyngby, Danmark

Lutz Steinhöfel
Bestyrelsesmedlem
Kontor: Stuttgart, Tyskland

Marcel Hüberli
Salgschef
Kontor: Zürich, Schweiz

Vincent Crausaz
Forretningsudvikling
Kontor: Lausanne, Schweiz

Martin Pilgaard
Kommunikationsrådgivning
Kontor: Lyngby, Danmark

Karl Andreasen
Energirådgivining
Kontor: Lyngby, Danmark

Martin Koliba
Full Stack-udvikler
Kontor: Lyngby, Danmark